Der findes mange små aktiviteter og konkurrencer, som er perfekte, som et underholdende indslag til en polterabend, herrer eller tøseaften. Faktisk vil mange af disse lege og aktiviteter kunne passe til de fleste typer fester.

 

Læs med her for at finde inspiration til udfordrende gruppespil, sjove konkurrencer og små turneringer i forskellige lege.

 

Sjove aktiviteter for voksne med promillebriller

Promillebriller er et underholdende og kan bruges til mange forskellige aktiviteter. I promillebrillernes spændende verden bliver balanceevne, koordination og sanser sat på prøve. Promillebrillernes evne til at skabe kaos gør dem til et populært indslag ved sociale arrangementer.

 

Du kan f. eks bruge promillebrillerne til følgende aktiviteter:

 

  • Promille hockey
  • Promille volleyball
  • Promille fodbold
  • Promille limbo-konkurrence
  • Promille kroket
  • Straffesparkskonkurrence

Læs mere om promillebriller her

 

Sjove stafetløb for voksne med promillebriller

Stafetløb har alle dage været sjove og der findes også en del sjove stafetløb for voksne foruden øl stafetterne.

Stafet med sumodragter og promillebriller

Stafet med sumodragter og promillebriller er et perfekt mix til at få alle deltagerne i godt humør. Målet med stafetløbene er selvfølgelig også at se hvilket hold, der er det hurtigste, men samtidig også blot at have det sjovt og grine sammen.

Når man laver en bane til et sumo stafet løb, så kan man for eksempel lave nogle balance øvelser, som deltagerne skal lave i sumodragten, f.eks. hvor de skal holde balancen på en bredt, eller man skal igennem 6 bildæk der ligger en smule forskudt af hinanden, hvilket er komplet umuligt at klare sig igennem, når man har promillebriller på, da man ser dobbelt.

 

Stafet med unicorns og promillebriller

Ligesom sumo stafetløb er det også sjovt at lave noget der hedder unicorn stafet, hvor alt går ud på, at man skal konkurrere imod hinanden på en oppustelig unicorn, der er formet som en lang pølse, der er svær at hoppe på, når man har promillebriller på. Faktisk er de også svære at hoppe på uden promillebriller, da de ikke hopper så godt, som den boldformet kænguru bold, som de fleste nok husker fra deres barndom.

Del deltagerne op i hold og send dem ud på banen med unicorns, promillebriller på og send dem igennem en række små udfordringer på vejen, som at tage noget tosset tøj på eller samle genstande op. Deltagerne skal hoppe gennem de forskellige øvelser for at klare stafetten og skifte med den næste på deres hold. Det hold, hvor alle har klaret stafetten først, vinder.

Selvfølgelig skal man passe på og sørge for at bruge gængse regler om sikkerhed og sund fornuft, når man laver de små stafetløb for voksne – så alle deltagerne er i trygge rammer. Men med regler på plads, så skal man heller ikke være bange for at lave nogle utrolig underholdende aktiviteter og konkurrencer, som kan give mange timer med sjov og grin.

 

Andre sjove aktiviteter til voksne

Udover de mange aktiviteter med promillebriller og stafetløb, som er blevet nævnt ovenfor, så findes der også en række andre aktiviteter og lege til voksne. De mest populære aktiviteter inden for event og udlejningsbranchen er, bumper balls, bungee run, toilet ræs og bow combat.

 

Disse aktiviteter byder på en masse sjove konkurrencer mellem deltagerne. De fleste af disse aktiviteter har til formål at få deltagerne til at bevæge sig, arbejde sammen som et hold og tage konkurrencen op mod hinanden. Og fælles for dem alle er også, at de giver et twist til spil vi allerede kender.

 

Du kan se flere tosset aktiviteter og indslag herunder

 

Farvoritter:

Aktiviteter til Polterabend

Unicorn stafetløb

Unicorn stafetløb

Unicorn stafetløb er en af de nyeste trends til polterabender og tro mig, det...

Cocktailkursus

Cocktailkursus

Prøv et Cocktailkursus til jeres polterabend. Det er både en sjov og hyggelig...